Kort og godt

Mai Surrow og er indehaver af Marketing Copenhagen. Det er oftest Mai eller Henrik, du kommer i kontakt med, når du henvender dig til Marketing Copenhagen. Marketing Copenhagen henvender sig til alle størrelser virksomheder samt iværksættere og foreninger med løsning af en lang række markedsføringsopgaver. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål eller en forespørgsel.

om-marketing-copenhagen

Henrik har styr på strategien

Henrik Thøgersen er, efter at have været i en ledende rolle hos Danske Medier i 13 år, nu med i vores team hos Marketing Copenhagen. Henriks erfaring og kompetencer breder sig over et meget bredt felt, men især strategisk gør Henrik en kæmpe forskel for vores kunder. 
At udarbejde en komplet, solid og detaljeret markedsføringsplan og at måle og analysere resultaterne er nogle af Henriks mange yndlingsbeskæftigelser.

Henrik-Thøgersen

Lidt historie

Marketing ApS er stiftet i 2014 og servicerer kunder både nationalt og internationalt. Vores daglige kaldenavn er Marketing Copenhagen, for i Københavnsområdet har vi vores første  kunder. Hvad den næste Marketing afdeling kommer til at hedde,  afhænger helt af, hvor koncentrationen af aktivitet er størst.

Vi arbejder med stort engagement og sætter os grundigt ind i vores kunders koncept og behov. Om der er brug for, at vi løbende varetager en eller flere funktioner i jeres virksomhed eller for, at vi er sparringspartnere og lærer jer op til selv at udføre opgaverne, er præcis lige spændende for os. Det vigtigste er, at vores kunder får succes. Vi tilbyder yderst konkurrencedygtige vilkår, og den eneste binding, vores kunder oplever, er fornøjelsen ved et givende samarbejde. Vi er kendt for fleksibilitet og høj kvalitet.

Tag en behagelig rundtur på denne hjemmeside og se mere om Marketing Copenhagen – og kontakt os endelig med forespørgsler eller opgaver på:
info@marketing-copenhagen.dk
Tlf. 28 83 69 97

Vi håber at få lov at byde jer velkommen i vores verden. Til jer der allerede har vist os tilliden – tusind tak for al jeres ros og for de mange inspirerende timer i jeres selskab.

Produkter

Hos Marketing Copenhagen løser vi de marketingopgaver som vores kunder ønsker. Vi arbejder blandt andet med:

Hjemmesider
Webshops
Sociale Medier
Fotoshoots & billederedigering
Søgemaskineoptimering & Google AdWords
Tekstopgaver
Informationssøgning
Markedsføringsstrategier
Videoproduktion

Livestreaming

Står din forespørgsel ikke på listen, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi er altid på jagt efter nye udfordringer – sammen finder vi en løsning!